Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

White House Down {Λευκός Οίκος: Η Πτώση}



ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο John Cale, αστυνομικός του Καπιτωλίου, θα κάνει αίτηση για να προσληφθεί ως μυστικός πράκτορας που θα προστατεύει τον πρόεδρο της Αμερικής, ονόματι James Sawyer. Βλέποντας την αίτησή του να απορρίπτεται και για να μην απογοητεύσει τη μικρή κόρη του, ονόματι Emily, που έχει κόλλημα με την πολιτική, θα την πάει για ξενάγηση στον Λευκό Οίκο. Εκείνη όμως τη στιγμή, μια παραστρατιωτική οργάνωση θα καταλάβει τον Λευκό Οίκο και θα είναι στο χέρι τού John Cale να σώσει την κόρη του και τον πρόεδρο, αποδεικνύοντας ότι κάνανε λάθος που δεν τον προσλάβανε ως μυστικό πράκτορα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Η βαθμολογία που αξίζει να πάρει είναι 2,5/5. Τα κλασσικά πατριωτικά κλισέ ξαναβγαίνουν για μια ακόμα χρονιά από το συρτάρι και μας δείχνουν ότι η Αμερική ποτέ δεν πεθαίνει. Παρά το χιουμοράκι, ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο, και τις μπόλικες σκηνές δράσης, η ταινία αυτή δεν πρόκειται να παραμείνει για πολύ καιρό στο μυαλό σου από τη στιγμή που θα βγεις από την αίθουσα (αν ήσουν τόσο άτυχος και πλήρωσες εισιτήριο στον κινηματογράφο για να τη δεις).

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Roland Emmerich
ΣΕΝΑΡΙΟ: James Vanderbilt
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 131 λεπτά

TRAILER:

4 σχόλια:

  1. Μα πόσο κούκλος παίζει να είναι ο Channing Tatum !!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην είναι και κούκλος, ένα χάλι είναι. Επειδή όμως όπου βρεθεί και όπου σταθεί ποζάρει ημίγυμνος τρελαίνονται τα κοριτσάκια.
    Συν τοις άλλοις είναι ατάλαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sorry alla o Tatum einai talantouxos kai 8-E-O-S

      Διαγραφή
    2. Εντάξει, ατάλαντο δεν τον λες, αλλά όσον αφορά την ομορφιά του, δεν μπορώ να πω κάτι. Αν τον γουστάρουν οι γυναίκες, με γεια του με χαρά του.

      Διαγραφή