Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

The Hobbit: An Unexpected Journey {Hobbit: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι}


ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Ο Bilbo Baggins μάς αφηγείται την ιστορία του, όταν ήταν ακόμα ένα νεαρό χόμπιτ, που τον ένοιαζε η καλοπέραση, αλλά ξαφνικά ανέλαβε μία αποστολή που τον άλλαξε για πάντα. Ο μάγος Gandalf τού εμπιστεύτηκε την αποστολή αυτή, στην οποία πρέπει να συνοδεύσει μία παρέα νάνων, οι οποίοι θέλουν να επανακτήσουν το βασίλειο του Έρεμπορ από το δράκο Smaug. Η παρέα των νάνων έχει αρχηγό το θρυλικό πολεμιστή Thorin Oakenshield. Ο δρόμος είναι επικίνδυνος, γεμάτος τελώνια, ορκ, αλλά και ένα μυστήριο πλάσμα, ονόματι Gollum, το οποίο έχει συνάψει μια περίεργη σχέση με ένα πανίσχυρο δαχτυλίδι ή αλλιώς, το πολύτιμό του. Η ταινία αυτή αξίζει πραγματικά, ειδικά αν τη δείτε σε 3D και στα 48 fps.









ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4,5/5

Σκηνοθεσία: Peter Jackson
Σενάριο: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson, Guillermo del Toro, J.R.R. Tolkien
Πρωταγωνιστούν: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage
... 
Διάρκεια: 169 λεπτά


TRAILER:

3 σχόλια:

  1. Η καλυτερη ταινια που εχω δει τωρα τα τελευταια 8 χρονια πιστευω.. ο Πητερ Τζακσον εκανε και παλι το θαυμα του και μας γυρισε πισω στην Μεση Γη με τον μοναδικο του τροπο... την ταινια την ειδα απο τους πρωτους στις 13 αλλα και στις 14 δεν αντεξα και ξαναπηγα... πιστευω οτι σε σχεση με την τριλογια του αρχοντα.. εχει πλησιασει αρκετα κοντα... Πιστευω οτι το πρωτο μερος θα εχει απογοητευσει πολλους καθως εχω διαβασει ολα τα βιβλια του Τολκιεν.. και το πρωτο κομματι του Χομπιτ δεν ειναι τοσο "δραστηριο" οσο τα υπολοιπα... Η ταιναι θα φτασει πολυ ψηλα και το πιστευω... ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΦΑΝ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιπλέον, η ταινία είχε τρελά έσοδα από τις πρώτες μέρες προβολής.

      Διαγραφή
  2. Εγώ πάλι την βρήκα πολύ μέτρια. Ίσως να είμαι λίγο απατητικός αλλά από έναν σκηνοθέτη σαν τον Peter Jackson με σημαντικη κινηματογραφική πορεία που μας χάρισε και μια από τις καλύτερες τριλογίες όλων των εποχών περιμενα κάτι καλύτερο, κάτι πιο αξιοπρεπές και λιγότερο εμπορικό. Ας δούμε φυσικά ποια θα είναι η έκβαση αυτής της τριλογίας του Hobbit

    ΑπάντησηΔιαγραφή