Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

The Big Wedding {Ο Γάμος της Χρονιάς}


                                                           ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Ο Ντον και η Έλι Γκρίφιν, χωρισμένοι επί πολλών ετών, αναγκάζονται να παραστήσουν το ευτυχισμένο ζευγάρι για χάρη του θετού τους γιου, Αλεχάντρο, εν όψει του γάμου του. Ο λόγος είναι ότι στο γάμο θα παραστεί η βιολογική μητέρα του Αλεχάντρο, που είναι καθολική με αυστηρούς ηθικούς φραγμούς. Το έργο τους όμως δυσκολεύει και περιπλέκεται, αφού συνεχώς παρούσα είναι η τωρινή σύντροφος του Ντον, Μπίμπι. Ταυτόχρονα τα δύο βιολογικά παιδιά τους, Λάιλα και Τζάρεντ, αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα, ενώ οι γονείς της νύφης αποτελούν μία ακόμη δοκιμασία για ολόκληρη την οικογένεια. 

                                                        ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2,5/5
Παρόλο το εκπληκτικό καστ, που περιλαμβάνει τους βραβευμένους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Νταϊάν Κίτον και Σούζα Σάραντον, η ταινία μετα βίας αγγίζει τη μετριότητα. Το σενάριο είναι από αδιάφορο εώς κακό, το χιούμορ τρομακτικά βεβιασμένο και αμερικάνικο. Πολλές παρόμοιες ταινίες έχουν υπάρξει και παρότι ήταν ευχάριστες, αδυνατούν να αφήσουν το στίγμα τους στο κοινό, και στον κινηματογραφικό περίγυρο. 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Justin Zackham
ΣΕΝΑΡΙΟ: Justin Zackham
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Robin Williams, Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Topher Grace, Ben Barnes
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 89 λεπτά

                                                                                                                                                                         
                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου