Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

De Grønne Slagtere {The Green Butchers}



ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Svend και ο Bjarne δουλεύουν σε ένα κρεοπωλείο, αλλά το αφεντικό τους τους φέρεται με το χείριστο τρόπο. Έτσι, ο Svend θα προτείνει στον Bjarne να ανοίξουν ένα δικό τους κρεοπωλείο, πρόταση την οποία θα δεχτεί ο Bjarne. Ενώ στην αρχή δε θα πατάει καθόλου κόσμος στο κρεοπωλείο τους, ξαφνικά, μετά από ένα ατύχημα, ο Svend θα πουλήσει στον πρώην εργοδότη τους ανθρώπινο κρέας, το οποίο κρέας θα γίνει διάσημο σε αυτήν τη μικρή πόλη. Ο Svend, έχοντας γευτεί τη δόξα, δε θα δεχτεί να σταματήσει εκεί και θα αρχίσει να σκοτώνει και άλλους ανθρώπους για να πουλήσει το κρέας τους. Κάποια στιγμή όμως, ο πρώην εργοδότης τους θα αρχίσει να υποψιάζεται αυτούς και το περίφημο κρέας τους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Η βαθμολογία που αξίζει να πάρει είναι 3/5, επειδή είναι μία ευχάριστη μαύρη κωμωδία, με μια δόση ρομαντισμού και ψυχρής πραγματικότητας. Καλές ερμηνείες, ειδικά από το γνωστό σε όλους μας Mads Mikkelsen.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Anders Thomas Jensen
ΣΕΝΑΡΙΟ: Anders Thomas Jensen
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Nikolaj Lie Kaas, Mads Mikkelsen, Line Kruse
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 100 λεπτά

TRAILER:

1 σχόλιο:

  1. Γεια,
    Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι προσφέρουμε προσωπικά δάνεια με ποσοστό 2%. Μπορούμε να σας δώσουμε δάνεια, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε τα έργα σας ή άλλα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω email: sduplens@gmail.com
    Τις καλύτερες ευχές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή