Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Thor: The Dark World {Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος}



ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η ευθυγράμμιση των Εννέα Βασιλείων πλησιάζει και η Jane Foster θα απελευθερώσει κατά λάθος τον Αιθέρα, ένα πανίσχυρο όπλο που μπορεί να βυθίσει τα πάντα στο σκοτάδι. Με την απελευθέρωση του Αιθέρα, ο Malekith, αρχηγός μίας αρχαίας φυλής ξωτικών, θα ξυπνήσει και θα διατάξει επίθεση στην Asgard, όπου μετέφερε ο Thor την Jane. Όταν ο Thor δει την ήττα να πλησιάζει, θα αναγκαστεί να παραβεί τις διαταγές του Odin και να κάνει κάτι το οποίο σίγουρα θα μετανιώσει στο μέλλον.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Η βαθμολογία που αξίζει να πάρει είναι 3/5. Χιούμορ, δράση και ειδικά εφέ συνθέτουν μία ταινία που σου προσφέρει αρκετά για να τη δεις, αλλά δε θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει κάποια από τις άλλες ταινίες που έχει φτιάξει η Marvel. Ίσως θα έπρεπε να στοχεύσουν σε κάτι λιγότερο εμπορικό - ίσως σε κάτι πιο σκοτεινό, όπως οι τελευταίες ταινίες του Batman και του Superman. Πάντως, αν αυτή ήταν η απάντηση της Marvel στην ταινία Man of Steel, τότε μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν αρκετά.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Alan Taylor, James Gunn
ΣΕΝΑΡΙΟ: Christopher Yost, Christopher Markus, Stephen McFeely, Don Payne, Robert Rodat, Stan Lee, Larry Lieber, Jack Kirby
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 112 λεπτά

TRAILER:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου