Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 {Βρέχει Κεφτέδες 2}



ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Flint Lockwood θα πραγματοποιήσει επιτέλους το όνειρό του και θα ξεκινήσει να εργάζεται στη The Live Corp Company, την εταιρία δηλαδή του ειδώλου του, του Chester V. Αυτός και οι υπόλοιποι κάτοικοι του Swallow Falls, θα μεταφερθούν προσωρινά στο San Franjose της California, έτσι ώστε να καθαρίσει η The Live Corp Company το νησί από τα τρόφιμα. Όμως, το μηχάνημά του που παράγει τρόφιμα θα συνεχίσει να λειτουργεί και θα παράγει υβρίδια τροφίμων και ζώων. Φοβούμενος επικείμενη καταστροφή του κόσμου από αυτά τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, ο Chester V θα στείλει τον Flint Lockwood στο νησί, για να εντοπίσει το μηχάνημά του και να το σταματήσει. Στην πορεία όμως, θα καταλάβει ότι ίσως ο Chester V να μην ήταν και τόσο ειλικρινής απέναντί του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Η βαθμολογία που αξίζει να πάρει είναι 3,5/5. Όχι τόσο καλή όσο η προηγούμενη ταινία, αλλά σίγουρα παραμένει αρκετά όμορφη και διασκεδαστική. Σίγουρα κατάλληλη σαν οικογενειακή ταινία, αφού μπορούν να τη δουν άνετα και μικροί και μεγάλοι. Είναι ένα οφθαλμόλουτρο για τα μάτια, παρουσιάζοντάς μας ένα Jurassic Park φαγητών, έναν εξ ολοκλήρου καινούργιο χρωματιστό κόσμο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Cody Cameron, Kris Pearn
ΣΕΝΑΡΙΟ: Judi Barrett, Ron Barrett, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein, Phil Lord, Christopher Miller, Erica Rivinoja
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Bill Hader, Anna Faris, Will Forte
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 95 λεπτά

TRAILER:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου